Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Somn si Odihna
Aquilea Sueño
Adaugă la favoriteProducător >>
Aquilea Sueño

Aquilea Sueño

38.15 Lei

SKU: Aquilea Sueno

Cantitate:

Aquilea Sueño este special conceput, împreună cu Fundația Estivill Sueño, astfel încât să favorizeze un somn natural. Substanțele active sunt eliberate pe rând pentru un efect optim asupra instalării și menținerii unui somn odihnitor la pacienții: cu dificultăți de adormire, cu multiple treziri pe timpul nopții, hiperactivi sau cu deficit de atenție.
Descriere

INGREDIENTE

 

AQUILEA SUENO conține: 1,95 gr Melatonină, 50mg extract Valeriană, 100mg de Floarea Pasiunii, 100 mg de mac Californian. Fiecare comprimat de AQUILEA SUENO conține două straturi.

 

  • Primul strat (1) - are o eliberare RAPIDĂ și conține Melatonină, substanța pe care organismul nostru o produce în mod natural , având un rol foarte important la începutul somnului. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, iar efectul benefic se obține consumând 1 mg de melatonină înainte de culcare.
  • Al doilea strat (2) - are o eliberare PRELUNGITĂ și conține extracte naturale de Valeriană și Floarea-pasiunii, plante care ne ajută să adormim, iar extractul de Mac-Californian contribuie la o relaxare optimă. Combinarea acestor trei extracte de plante contribuie la creșterea calității somnului.

 

 

 

 

Beneficii

 

  • Inducerea unui somn rapid
  • Susține calitatea somnului pe tot parcusul nopții

 

PROFILE DE PACIENȚI

  • Ce au dificultăți de adormire
  • Cu multiple treziri pe parcursul nopții
  • Hiperactivi
  • Cu deficit de atenție

 

MOD DE ADMINISTRARE

Se administrează 1 comprimat cu jumătate de oră înainte de culcare.

 

PRECAUȚII

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu alergie la ingredientele produsului. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrata și un stil de viață sănătos. Poate afecta atenția și reflexele conducatorilor auto sau ale persoanelor care manipulează utilaje, în primele 5 ore de la administrare. A se consuma, de preferință, înainte de sfarșitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).

 

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.