Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Femei
COLPOFIX PACHET AVANTAJOS 3 LUNI
Adaugă la favoriteProducător >>
COLPOFIX  PACHET AVANTAJOS  3 LUNI

COLPOFIX PACHET AVANTAJOS 3 LUNI

760.00 Lei

SKU: Pachet Colpofix

Cantitate:

Colpofix® este un preparat inovator atât din punct de vedere al compoziției cât și în ceea ce privește modul de utilizare; este vorba despre un gel cu proprietăți tixotropice care, prin forța generată de compresia mecanică a sprayului, devine lichid la aplicare și se transformă din nou în gel în contact cu mucoasele. Această proprietate permite o distribuire uniformă și maximă a gelului pe mucoasa cervico-vaginală, fără pierderi, datorită canulei ergonomice. Colpofix® conține substanțele active: Policarbofil și Carboximetil β-glucan.
Descriere

Colpofix GeL Spray Vaginal  – Pachet avantajos pentru 3 luni

 

Pachetul conține:

Colpofix Gel Vaginal Spray 2 x 10 aplicatoare

Colpofix Gel Vaginal Spray - 2 x 20 aplicatoare

 

Colpofix® este un preparat inovator atât din punct de vedere al compoziției cât și în ceea ce privește modul de utilizare; este vorba despre un gel cu proprietăți tixotropice care, prin forța generată de compresia mecanică a sprayului, devine lichid la aplicare și se transformă din nou în gel în contact cu mucoasele. Această proprietate permite o distribuire uniformă și maximă a gelului pe mucoasa cervico-vaginală, fără pierderi, datorită canulei ergonomice.
Colpofix® conține substanțele active: Policarbofil și Carboximetil β-glucan.

 

Indicație

Tratament eficient pentru menținerea și controlul condițiilor fiziologice ale zonelor de transformare cervico-vaginale de orice natură, inclusiv a celor cauzate de HPV.

 

Ingrediente:
Carboximetil β-glucan, Policarbofil (Polimer acrilic reticulat), imidazolidinil uree, dehidroacetat de sodiu, apă, sorbitol.  

 

Mod de utilizare:
Se recomandă o aplicare (5 pufuri) pe zi, seara înainte de culcare, timp de 20 zile pe lună, pentru 3-6 luni, sau conform recomandării medicului sau farmacistului. Este de preferat să se evite perioada menstruației. 

Nu agitați produsul înainte de utilizare. Scoateți un aplicator vaginal din ambalajul de protecție. Îndepărtați capacul de la spray. Introduceți aplicatorul pe vârful de ieșire al spray-ului. Începeți aplicarea apăsând pe butonul de dozare cu vid până când apare produsul. Introduceți aplicatorul adânc în vagin, în poziția culcată pe spate, cu genunchii îndoiți și efectuați 5 pulverizări la o aplicare. Aruncați aplicatorul după utilizare. Puneți capacul pe spray. Utilizati o canulă sigilata pentru fiecarea aplicare.

 

Precauții:
Culoarea gelului poate varia deoarece conține ingrediente naturale care pot suferi modificări, fără ca acest lucru să afecteze calitatea produsului. Produsul este destinat utilizării vaginale. A nu se înghiți. În cazul unei sarcini confirmate sau posibile și în cazul administrării concomitente a unui tratament farmacologic local, soluția ginecologică se va utiliza numai la recomandarea medicului sau farmacistului. Produsul nu este destinat utilizării pediatrice. Nu lăsați produsul la vederea și îndemâna copiilor. Utilizarea produsului un timp îndelungat, ca și în cazul altor produse cu aplicare topică, poate duce la apariția unui fenomen de sensibilizare sau iritare locală; în acest caz, întrerupeți tratamentul și consultați medicul sau farmacistul. Nu utilizați produsul dacă ambalajul sau canula sunt deteriorate sau dacă prezintă indicii că au mai fost utilizate atunci când sunt deschise prima dată. Utilizați produsul conform instrucțiunilor de utilizare. Canula este de unica folosință și nu poate fi refolosită.

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.