Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Gastroenterita la copii: cauze, simptome, tratament

Gastroenterita la copii: cauze, simptome, tratament. Gastroenterita este o infectie a intestinelor, care provoaca diaree si, uneori, varsaturi. Este mult mai des intalnita la sugari si copii, fata de adulti si adolescenti. Gastroenterita este o afectiune acuta foarte importanta, deoarece are rata mortalitate de 15%.

Gastroenterita la copii: cauze, simptome, tratament

Gastroenterita copii

Gastroenterita este o infectie a intestinelor, care provoaca diaree si, uneori, varsaturi. Este mult mai des intalnita la sugari si copii, fata de adulti si adolescenti. Gastroenterita este o afectiune acuta foarte importanta, deoarece are rata mortalitatii destul de ridicata (15%).

Simptomele clinice ale gastroenteritei cel mai frecvent intalnite sunt:

 

Cauze aparitie enterocolite

 

 

 

Datorita consumului destul de ridicat de antibiotice din ziua de azi, face ca gastroeneterita sa fie tot mai greu de tratat, deoarece patogenii cauzatori devin mai rezistenti la antibioticele respective.

Cand contactam medicul?

Este foarte important sa fie contactat medicul de familie sau medicul pediatru cand copilul prezinta urmatoarele simptome:

Hidratarea si refacerea rezervelor de minerale si saruri trebuie avuta in vedere, pentru a preveni complicatiile gastroenteritei acute la copii.

Un produs eficient este, in primul rand, acela care este usor de acceptat. Cu siguranta, ca v-ati confruntat, ca si noi, de-a lungul timpului cu refuzul copiilor de a accepta sarurile de rehidratare, din cauza gustului neplacut. Ori un produs care nu poate fi adminstrat, este din start un produs ineficient. 

Specialistii Minunino® au cautat in lung si in lat, pana au gasit: Minunino® Synbio ORSalts.

Minunino® Synbio ORSalts cu rol in diminuarea simptomelor enterocolitei are gust placut de banane, usor de acceptat de pititci, dar si de bunici! Face bine cele mai suparate burtici! Și nu-i asa, o data ce produsul este acceptat cu usurinta, indeplineste toate conditiile sa fie eficient. În plus, Compozitia MINUNINO® Synbio ORSalts indeplineste recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale Fondului International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF) in ceea ce priveste continutul de electroliti si osmolaritatea sa.

MINUNINO® Synbio ORSalts este un supliment alimentar care ajuta la restabilirea sanatatii gastro-intestinale, recastigarea energiei si la hidratarea normala a organismului in timpul episoadelor de diaree, voma, febra sau transpiratie excesiva cauzata de exercitii fizice intense sau de temperaturi excesiv de ridicate. 

Minunino® Synbio ORSalts contine:

* bacterii lactice (11 tulpini diferite) refac flora intestinala;

* prebiotice sustin sanatatea florei intestinale; 

* electroliti, pentru recapatarea echilibrului hidroelectrolitic;

* Zinc, adjuvant in tratamentul cauzelor infectioase;

* glucoza, pentru recapatarea energiei.

 

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutățile Medimow.

Adaugă comentariul tău
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.