Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Adulți
Artrosulfur C
Adaugă la favoriteProducător >>
Artrosulfur C

Artrosulfur C

59.99 Lei

SKU: D00428 EXP 02-2023

Cantitate:

Artrosulfur® C, are o formula complexa, cu acțiune sinergica, cu efect condroprotector pentru articulații, antiinflamator si analgezic, fara efecte adverse.

Fara gluten, fara lactoza, potrivit sportivilor

Descriere

 

Articulatiile reprezinta un sistem complex care ne permite sa ne miscam. Efortul excesiv,    traumatismele sau alti factori pot uza sau chiar distruge una dintre structurile cele mai  importante ale articulatiei: cartilajul. Rolul cartilajului este foarte important pentru functia      articulara absorbind socurile si prevenind frictiunea intre oase. 

Cartilajul este un tesut conjunctiv, care are la baza o matrice amorfa, de a carei reinnoire sunt  responsabile niste celulele numite condrocite. Molecula cea mai importanta din structura  cartilajului este colagenul, pentru integritate si functionalitatea caruia este necesară    disponibilitatea Sulfului.

 

 

 

 

Artrosulfur® C, are o formula complexa, cu acțiune sinergica, cu efect condroprotector, antiinflamator si analgezic, fara efecte adverse.

Continutul ridicat Metilsulfonilmetan (MSM)-5g (comparativ cu alte produse din aceiasi clasa), Vitaminele (complexul B și C), sărurile minerale (Zinc, Cupru și Seleniu), și extractele de Boswellia Serrata și de Commiphora Myrrha, il fac util atat in timpul terapiei cu antiinflamatoare si analgezice, clasice, cat si dupa, pentru mentinerea efectului in timp. In acelasi timp, administrarea Atrosulfur® C imbunatateste structura cartilajului si reda mobilitatea.

 

Substante active si rolul lor:

  • Metilsulfonilmetan (MSM), este un donator direct de SULF biologic activ, cu rol esential in structura colagenului. MSM nu necesita conversii metabolice complicate, spre deosebire de aminoacizii sulfurati, avand si o tolerabilitate gastrica ridicata.
  • Acizii boswellici(de ex.AKBA/acid acetil - 11- keto - boswelic) sunt complexe triterpenice extrase printr-o metoda aparte din Boswellia Serrata, pentru a pastra doar acele substante care imbunatatesc functia articulara si care reduc durerea si inflamatia
  • Furanodienele sunt complexe de sescviterpenice extrase printr-o metoda speciala din Commiphora myrrhapentru a reda mobilitatatea articulara si a reduce disconfortul
  • Vitamina C contribuie, alaturi de MSM, la formarea colagenului utile pentru buna functionare a articulatiilor 
  • Zincul contribuie la sinteza normala a proteinelor, la procesul de diviziune celulară si la mentinerea sanatatii sistemulul osos;
  • Cuprul contribuie la mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive, cum sunt cartilajele articulare
  • Complexul de vitamine B contribuie la metatabolismul celular si la buna functionare a organismului in general

 

Continut pentru 2 plicuri:

Metilsulfonilmetan (MSM): 5000 mg
Vitamina C: 300 mg 
Extract de Commiphora Myrrha: 200 mg 
Extract de Boswellia Serrata: 200 mg 
Zinc: 12,5 mg 
Acid Pantotenic: 9 mg 
Vitamina: B6 3 mg 
Vitamina: B2 2,4 mg 
Vitamina: B1 2,1 mg 
Cupru: 1,2 mg 
Acid folic: 300 mcg 
Vitamina H: 225 mcg 
Seleniu: 82,5 mcg 

 

Mod de administrare:

2 plicuri pe zi, după mesele pricipale (pranz, cina), pentru cel putin 2 luni, apoi 1 plic pe zi, timp de 4 luni. Cura poate fi reluata in cazul problemelor cronice

Se varsă conținutul plicului într-un pahar cu apă (aprox. 150 ml), se omogenizează și se bea imediat. Se recomandă a se turna mai întâi apa și apoi conținutul plicului.

Luați conținutul plicului după un interval de 20-30 minute de la mesele principale (prânz și cină). Prezența particulelor nedizolvate nu indică nici o modificare a produsului, ci se datorează extractelor uscate care fac parte din produs.

 

Poate fi administrat și persoanelor cu intoleranță și sensibilitate la gluten, lactoza si sportivilor

 

Forma de prezentare: 

Cutie cu 28 plicuri.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2022 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.