Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Despre noi

Ne prețuim pacientii, de la cei mici până la cei mai mari.

 

Medimow Promo Center, formată în 2014 din tineri antreprenori profesioniști, cu o experiență bogată în industria farmaceutică, este o societate cu capital 100% românesc care activează în domeniul produselelor fără prescripție: nutraceutice și dispozitive medicale.


Avem convingerea că cele mai bune soluții pentru sănătatea și pentru nevoile noastre de ingrijire, pornesc de la o activitate de cercetare asiduă, în producția de formulări unice, înregistrarea de brevete pentru inovații, în mod deosebit pentru nutraceutice, OTC-uri și dispozitive medicale. Acesta este motivul pentru care, valorificăm fiecare dintre substanțele active utilizate, le validăm pe baze știintifice și le aducem în viața oamenilor prin produse de calitate, eficiente și fără reacții adverse, acoperind arii terapeutice diverse: copii, femei, bărbați, aparatul respirator, digestiv, osos, reproductiv, precum și creșterea imunității.


Portofoliul Medimow are în componența branduri precum: Minunino, Femis, Laborest, Gynella și Uriach.


Uriach este o companie farmaceutică administrată în  familie care își bazează afacerea pe identificarea celor mai bune soluții pentru sănatatea, calitatea vieții și bunăstarea oamenilor din întreaga lume. Uriach are patru domenii de activitate: Sănătatea consumatorului  (produse OTC și de îngrijire naturală), produse de marcă, Uriach generice și Contracte de producție. Grupul, prezent în Spania, Italia și Portugalia, s-a extins la nivel internațional și operează în prezent în mai mult de 70 de țări.
Compania a fost înființată în 1838 și a urmat de atunci un model de afaceri sustenabil și profitabil. În prezent, Uriach are 750 de profesioniști care lucrează în două centre de producție din provincia Barcelona. Centrele realizează producția internă și producția de produse chimice și farmaceutice pentru terți.
Din anul 2015, LABOREST Italia, păstrandu-și identitatea, a devenit parte a grupului internațional Uriach. La o distanta de numai 3 ani, în anul 2018, s-a incheiat și parteneriatul cu Medimow Promo Center .

 

Misiunea noastră

 

Misiunea noastră, sănătatea ta! Îmbunătățirea sănătății, calității vieții și bunăstării oamenilor din întreaga lume, prin produse și servicii care mențin întotdeauna calitatea și etica pe care le-am garantat în mod tradițional.

 

Ne prețuim pacientii, de la cei mici până la cei mai mari și le vom susține întotdeauna increderea și sănătatea, încredințate nouă și partenerilor nostri, prin alegerea produselor pe care le promovăm. În același timp,  ne ascultăm medicii, ale căror sfaturi și experientă adaugă valoare produselor Medimow.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.