Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Bărbați
Gametogen
Adaugă la favoriteProducător >>
Gametogen

Gametogen

109.99 Lei

SKU: 5949077800210

Cantitate:

Gametogen este un supliment alimentar pe bază de: Mio-lnozitol 2000 mg, Acid α-Lipoic 800 mg, Acid folic (B9) 400 mcg, Coenzima Q10, Vitamina B2, Vitamina B6, cu Seleniu si Zinc, destinat în cazul în care există deficiențe ale acestor nutrienți. Gametogen reduce nivelul stresului oxidativ, scade rezistența la insulină și îmbunătățește calitatea lichidului seminal.
Descriere

INGREDIENTE

 

 

 • Acidul α-lipoic Fast-slow - este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât și în mediu lipidic. Acidul α-lipoic este un antioxidant potent, care intervine în procesele biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea, reactivarea și regenerarea unor antioxidanți: vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunătățind în același timp metabolismul glucidic. Eliberarea Fast-Slow permite o acțiune de 24 de h la o administrare corectă (1 plic la 10-12 h).
 • Mio-inozitolul - are rolul de mesager secundar al semnalului insulinic, induce translocarea corectă a transportorului de glucoză de tip 4 (GLUT 4 Reglează balanța între LH și FSH, crește calitatea gameților sexuali).
 • Coenzima Q10 - este un antioxidant esențial pentru buna desfășurare a proceselor mitocondriale, astfel crește calitatea și viabilitatea spermatozoizilor.
 • Vitamina B2 - contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, precum și la metabolismul celular normal.
 • Vitamina B6 - importantă pentru metabolismul normal al homocisteinei, al glicogenului și proteinelor precum și la menținerea echilibrului hormonal.
 • Acid Folic - este esențial în sinteza naturală a aminoacizilor, metabolismului normal al homocisteinei.
 • Seleniu - contribuie la spermatogeneză, protejând în același timp împotriva stresului oxidativ.
 • Zinc - contribuie la menținerea unui nivel optim de testosteron, în vederea creșterii fertilității.

 

 

BENEFICII

 • Crește calitatea spermei
 • Crește numărul de spermatozoizi
 • Crește motilitatea totală a spermatozoizilor

 

 

PROFILE DE PACIENȚI

 • Infertilitate masculină
 • Potrivit pentru bărbații care încearcă să conceapă

 

 

MOD DE ADMINISTRARE

Se administrează 1-2 plicuri pe zi, la un interval de 10 ore. Produsul folosește o tehnologie specială care produce microgranule dispersabile și însolubile; prin urmare, după ce ați dizolvat conţinutul plicului într-un pahar cu apă (aproximativ 150 ml), este indicat să îl amestecaţi până la obţinerea unui amestec omogen.

Produsul nu contine, in mod natural, lactoza.

 

PRECAUȚII

A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Ase păstra la temperatura camerei, evitați expunerea la surse de căldură, la razele soarelui și la contactul cu apa. Termenul minim de conservare se referă la produsul depozitat corect, în ambalaj nedeschis. Înainte de a utiliza produsul, consultați-vă medicul. În cazuri rare acidul α-lipoic poate da hipoglicemie.

Dacă se administrează medicamente hipoglicemiante vă rugăm adresați-vă unui medic înainte de adminstrarea Gametogen.
A se consuma, de preferință, înainte de sfarșitul perioadei înscrise pe ambalaj.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.