Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Femei
Gynella Natal FertiGel
Adaugă la favoriteProducător >>
Gynella Natal FertiGel

Gynella Natal FertiGel

164.99 Lei

SKU: 109616 EXP 2023-09

Cantitate:

Gynella Natal Ferti Gel este un lubrifiant vaginal care favorizează obținerea unei sarcini, creând un mediu propice atât din punct de vedere al pH-ului cât și îmbunătățind calitatea și vâscozitatea lichidului seminal, prin conținutul de myo-inozitol, favorizând concepția naturală

Descriere

Gynella Natal Ferti Gel, este un lubrifiant vaginal care favorizează obținerea unei sarcini, creând un mediu propice atât din punct de vedere al pH-ului cât și îmbunătățind calitatea și vâscozitatea lichidului seminal, prin conținutul de myo-inozitol, favorizând concepția naturală.

 

Proprietati:
- este un lubrifiant vaginal pentru cuplurile care intentioneaza sa conceapa un copil;
- creaza un mediu optim pentru sperma;
- ajuta la mentinerea unei valori de pH optim pentru conceptia naturala;
- este caracterizata de o osmolaritate compatibila cu fluidele seminale;
- previne cresterea vascozitatii fluidului seminal.Cum actioneaza:
Trebuie utilizat inainte de contactul sexual, in timpul fazei de ovulatie, cand se schimba proprietatile mucusului cervical. Mucusul devine mai alcalin si gelul ajuta la mentinerea valorii pH-ului, care este potrivit pentru conceptia naturala.
Mai mult, dupa ejaculare, materialul seminal coaguleaza si dureaza 30 de minute pana la procesul numit lichefiere. In acest timp, materialul seminal isi pierde vascozitatea si sperma poate inainta catre ovul. Aplicarea gelului si primul contact al acestuia cu sperma previne o vascozitate crescuta si scurteaza timpul necesar ca sperma sa ajunga la ovul. Toate aceste actiuni pot creste probabilitatea conceptiei naturale.Ingrediente:
Hialuronat de sodiu, Myo-Inositol, Acid Lactic, Apa, Glucoza, Fructoza, Citrat de Magneziu, Piruvat de Calciu, Sorbitol, Acid Citric, Citrat de Potasiu, Bicarbonat de Sodiu, Gluconat de Zinc, Carnitina, Creatina, Clorura de Sidiu, DMDM Hydantoin, Hidroxid de Sodiu, Phenoxyethanol, Etilhexilglicerina.Instructiuni de utilizare:
Trebuie utilizat in timpul perioadei de ovulatie, in special in cele mai fertile zile ale acestei perioade (ziua a 13-a-a 14-a-a 15-a).
Aplicati gelul cu 5 minute inaintea contactului sexual.
1.Inaintea contactului sexual, desfaceti capacul tubului.
2.Introduceti aplicatorul vaginal in vagin.
3.Apasati aplicatorul pana cand gelul curge/ajunge in canalul vaginal.

 

Precautii:
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Aplicatoare de unica folosinta (monodoza): continutul fiecarui tub trebuie utilizat pentru o singura administrare. Pastrati produsul bine sigilat si protejat de sursele de lumina si de caldura. Nu utilizati produsul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Data expirarii este valabila daca produsul este depozitat corespunzator. Nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat sau deschis. Dispozitivul nu este steril. Nu este un contraceptiv.
Gelul nu are activitate spermicida. Nu se utilizeaza in cazul mucoaselor deteriorate, post-interventie chirurgicala sau infectii vaginale acute. A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la oricare din componentele produsului. Nu utilizati produsul impreuna cu compusi cuaternari de amoniu. Nerespectarea avertismentelor si a instructiunilor de utilizare poate afecta eficacitatea produsului sau poate cauza agravarea problemelor existente si poate provoca aparitia unor probleme care nu au fost prezente anterior.Forma de prezentare:
6 doze de unica folosinta a cate 5 ml gel cu aplicator

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2022 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.