
Minunino® Alergie: supliment 100% natural pentru Contribuie la reglarea functionarii sistemulului imunitar si ajuta la diminuarea intensitatii reactiilor alergice. Recomandat de pediatri!
Minunino® Alergie, cu extracte naturale de trei-frati-patati, acerola si coacaz negru, are o actiune tonica generala, vitaminizanta, remineralizanta, fiind recomandat si in cazurile de surmenaj, in starile anemice, in cazurile de deficit de fier.
Ajuta la stimularea glandei suprarenale determinand secretia unor hormoni cu proprietati antialergice.
Minunino® Alergie si alergi oriunde cu bucurie!
Cu totii ne intrebam: Ce este alergia? Sau ce provoaca alergiile? Ca suntem parinti de prichindei sau doar oameni cu alergii, sigur anumiti alergeni ne dau batai de cap. Pentru asta noi ne am documentat si va punem la dispozitie informatii utile.
Ce este alergia?
- Din punctul de vedere al incidentei, alergia este destul de intalnita si in crestere in lume - pana la 40% din populatia Globului au experimentat o manifestare alergica. Aceasta, reprezinta o reactie exagerata a sistemului imunitar fata de o substanta care nu este daunatoare pentru majoritatea persoanelor.
- Explicatia ar fi urmatoarea: sistemul imunitar produce anticorpi care pot determina celulele alergene (mastocite, bazofile) sa elibereze niste substante, inclusiv histamina, in fluxul sanguin pentru a se apara de alergenul intruziv. De fapt, aceste substante sunt cele care determina reactiile alergice.
- Alergiile sunt frecvent intalnite, in special la copii, cei mici si foarte mici fiind mai expusi.
Simptome alergie
- Simptomele cele mai frecvente ce apar in alergie sunt: eruptie cutanata (urticarie), dermatita atopica, eczema, inrosirea sau umflarea fetei, nasul infundat, ochi inrositi si inlacrimati, stranut, senzatie de mancarime la nivelul nasului si al ochilor.
- Este foarte important de facut diferenta intre congestia nazala (nasul infundat) ca simptom al alergiei si cea care poate insoti diverse afectiuni, cum ar fi infectiile tractului respirator superior, cauzate de bacterii sau virusuri.
- De aceea, este bine ca medicul sa stabileasca diagnosticul si sa decida tratamentul si conduita de urmat.
De ce apare alergia?
- De multe ori se pare ca alergiile de tip 1 sunt dobandite ereditar. Prin urmare, este bine sa discuti cu medicul pediatru sau alergolog daca stii ca exista un istoric familial de alergie, febra fanului, eczema sau astm.
- Cel mai des intalnite alergii, in cazul copiilor, sunt cele la mancare, respectiv la lapte, oua, peste, crustacee, alune, nuci, soia, grau, insa de multe ori se pare ca cei mici le depasesc dupa varsta de 3 ani.
- Alergiile alimentare apar mai frecvent la copii decat la adulti din cauza imaturitatii sistemului imunitar si a aparatului digestiv.
- Alergiile la polen sunt sezoniere. S-a constatat faptul ca nivelul de polen din aer este mai crescut in timpul diminetii si in zilele calde, uscate, cu vant.
- Mai sunt si alergiile la acarieni, care se gasesc peste tot (covoare, asternuturi, perne), la intepaturile de insecte, mucegai din medii umede si calde, dar si la animale (saliva, fire de par).
- Nu in ultimul rand, cei mici pot face si alergii la medicamente. De regula, reactia alergica se declanseaza dupa a doua administrare a medicamentului deoarece dupa prima administrare organismul produce anticorpi impotriva acelei substante, reactia declansandu-se la a doua expunere.
Ce putem face?
- Discuta cu medicul despre simptome, dar retine ca nu trebuie sa-i impui copilului o dieta restrictiva.
- Nu trebuie sa facem o confuzie intre alergie si intoleranta!
- In cazul in care se suspecteaza o alergie, medicul poate recomanda fie teste cutanate, fie teste de sange (imunoglobuline E). In cazul alergiilor alimentare, trebuie excluse din alimentatie produsele care cauzeaza reactiile alergice.
- In ce priveste alergiile sezoniere sau cele la praf, trebuie sa se evite perioadele in care acestea sunt exacerbate, precum si sa se mentina o igiena riguroasa in casa.
- Daca este vorba de alergie la animale, este bine sa se limiteze contactul cu acestea, precum si cu fumul de tigara, contactul cu mucegai, chimicale, aer umed.
- In tratamentul alergiilor medicamentoase, acesta ar putea consta in oprirea administrarii medicamentului si administrarea de antihistaminice si, uneori, corticoterapie, in formele severe, dar asta strict la recomandarea medicului.
- De multe ori, medicii prescriu pentru ameliorarea simptomelor siropuri cu rol antihistaminic (scad nivelul de histamine din corp).
- Stilul caracteristic ne face sa venim in intampinarea nevoilor voastre cu un SUPERSupliment, pe numele lui Minunino® Alergie, nu de alta, dar chiar vrem sa o luam la goana pe campie, fara sa ne opreasca nimic.
Pentru ca bunicii nostri ne au educat sa fim SUPER, orice am face, ne-am documentat si am creat acest supliment natural din plante, alaturi de SuperSpecialisti din domeniul sanatatii.
Haideti sa facem cunostinta cu SuperECHIPA Minunino® Alergie:
- Trei frati patati este o planta ierboasa care creste in lunci, la marginea padurilor, fanete, pe coaste si stancarii din zona de deal pana la cea subalpina.In scop terapeutic se foloseste partea aeriana a plantei, recoltata in perioada de inflorire din luna mai pana la sfarsitul lunii august. Contribuie la reglarea functionarii sistemulului imunitar si ajuta la diminuarea intensitatii reactiilor alergice. Avand o actiune la scara larga - expectoranta, diuretica, stimulenta a activitatii rinichilor, antialergica, regenerant dermic, actiune febrifuga, sudorifica datorita salicilatului de metil si compusilor salicilici, actiune coleretica, usor laxativa, o puternica actiune depurativa.
- Coacazul negru prin fructele lui, bogate in glucide, acizi grasi, proteine si substante minerale, sunt folosite la prepararea de sucuri, siropuri, jeleuri sau marmelada. Fructele au actiune tonica generala, vitaminizanta, remineralizanta, fiind recomandate si in cazurile de surmenaj, in starile anemice, in cazurile de deficit de fier. Ajuta la stimularea glandei suprarenale determinand secretia unor hormoni cu proprietati antialergice.
- Acerola provine din America Centrala si Brazilia si este unul din fructele cu cea mai mare concentratie de vitamina C. Pe langa vitamina C, fructele de Acerola sunt si o sursa de vitamina A (4.300-12.500 UI/100 g) ce poate concura in anumite conditii cu morcovii (11.000 UI/100 g). In comparatie cu portocalele, aceste "visine" tropicale au cantitati duble de magneziu, acid pantotenic (vitamina B5) si potasiu, si contin vitaminele B1, B2 si B3 in cantitati comparabile cu cele regasite in alte fructe. Fructele micute mai contin si calciu, fier si fosfor.
Precautii:
A se citi prospectul înainte de utilizare.
A nu se lăsa la ȋndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Conține îndulcitor.Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la ingredientele produsului.Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.
A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.Produsul poate fi utilizat 28 de zile de la prima deschidere a flaconului.
Minunino® Alergie prin combinatia sinergica de extracte naturale sustine natural reglarea si functionarea sistemului imunitar, fiind un bun ajutor in manifestari alergice de diverse tipuri.
Mod administrare:
- Copii cu varsta de la 6 luni pana la 1 an: 1/2 lingurita (2,5 ml) de 2 ori pe zi, dupa mese.
- Copii cu varste intre 1 si 3 ani: 5 ml de doua ori pe zi, dupa mese.
- Copii cu varste intre 3 si 6 ani: 7,5 ml de doua ori pe zi, dupa mese.
- Copii cu varste de peste 6 ani si adulti: 10 ml de doua ori pe zi, dupa mese.
Forma de prezentare: Flacon, 100ml sirop
Alaturi de o alimentatie sanatoasa, SuperSuplimentele si SuperNutraceuticele Minunino® vin in ajutorul organismului in lupta impotriva provocarilor zilnice.