Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Pediatrie
Minunino® Synbio ORSalts
Adaugă la favoriteProducător >>
Minunino® Synbio ORSalts

Minunino® Synbio ORSalts

54.50 Lei

SKU: minunino-synbio-orsalts

Cantitate:

Minunino® Synbio ORSalts, cu 20% reducere direct pe www.medinow.ro,face parte cu mandrie din SuperBrigada Pazitorii Sistemului Digestiv, destinata sanatatii sistemului gastro-intestinal si reechilibrarii electrolitice.

Minunino® Synbio ORSalts are un gust placut de banane, usor de acceptat de pititci dar si de bunici!

Gustul usor de acceptat este ceea ce-i permite lui Minunino® Synbio ORSalts sa faca bine si cele mai suparate burtici, prin combinatia de bacterii lactice(11 tulpini diferite), fibre prebiotice, electroliti si glucoza.

In acord cu recomandarile OMS si conform standardelor UNICEF.

Descriere

suplimente Minunino Medimow

 

Minunino® Synbio ORSaltssupliment 100% natural pentru sanatatea sistemului digestiv si restaurarea florei intestinale, dupa folosirea antibioticelor sau dupa episoade diareice. Restabileste echilibrul hidric. Recomandat de pediatri

 

Minunino® Synbio ORSalts face parte cu mandrie din SuperBrigada Pazitorii Sistemului Digestiv, destinata sanatatii sistemului gastro-intestinal.

 

 

 

Gustul bun este ceea ce-i permite lui Minunino® Synbio ORSalts sa faca bine si cele mai suparate burtici, prin combinatia de bacterii lactice (11 tulpini diferite),prebiotice, electroliti, Zinc si glucoza.

 

Minunino® Synbio ORSalts are gust placut, usor de acceptat de pititci, dar si de bunici!

 

Compozitia MINUNINO® Synbio ORSalts indeplineste recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale Fondului International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite (UNICEF) in ceea ce priveste continutul de electroliti si osmolaritatea sa.

 

 

Gastroenterita copii

 

MINUNINO® Synbio ORSalts este un supliment alimentar care ajuta la restabilirea sanatatii gastro-intestinale, recastigarea energiei si la hidratarea normala a organismului in timpul episoadelor de diaree, voma, febra sau transpiratie excesiva cauzata de exercitii fizice intense sau de temperaturi excesiv de ridicate.

Persoanele care iau medicamente care provoaca urinare excesiva pot utiliza, de asemenea, produsul, dar numai la recomandarea specialistului.

 

 

Ingrediente:

 

 • amestec de bacterii lactice (Lactobacillus acidophilus, L. rhamnosus, L. plantarum, L. reuteri, L. paracasei, L. casei, Bifidobacterium lactis, B. bifidum, B. longum, B. breve, B. infantis);
 • glucoza anhidra;
 • citrat trisodic dihidrat; clorura de sodiu; clorura de potasiu;
 • GOS/galacto-oligozaharide ;
 • potentiator de aroma: banana; extract 4:1 de banane (Musa paradisiaca);
 • gluconat de zinc (furnizand 2mg zinc/20%VNR*);
 • indulcitor: steviolglicozide;
 • Alaturi de o alimentatie sanatoasa, Suplimentele si Nutraceuticele Minunino® vin in ajutorul organismului in lupta impotriva provocarilor zilnice.

 

Minunino® Synbio ORSalts are in compozitie 11 tulpini diferite de bacterii lactice vii (6 tulpini de Lactobacillus si 5 tulpini de Bifidobacterium) prin urmare ajuta la restaurarea florei intestinale (afectata de utilizarea antibioticelor sau a episoadelor diareice), sustinand o mai buna absorbtie a nutrientilor.

 

Galactooligozaharide (GOS) sunt fibre care trec nedigerate prin partea superioara a tractului gastrointestinal si care constituie o sursa de hrana pentru bacteriie benefice care colonizeaza intestinul gros, actionand ca substrat pentru acestea. Utilizarea GOS in MINUNINO Synbio ORSalts® contribuie la suplimentarea cu fibre a tractului digestiv.

 

Zincul este un mineral esential prezent in mod natural in unele alimente, adaugat la altele si disponibil ca supliment alimentar. Potrivit Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Cum se administreaza MINUNINO® Synbio ORSalts?

 

 • Goliti continutul unui plic intr-un pahar de apa. Adaugati 100 ml de apa (aproximativ o jumatate de pahar) pentru fiecare plic. Se dizolva amestecand cu o lingura pana cand continutul este complet diluat si solutia este tulbure. Se bea totul dintr-o data sau in cantitati succesive mai mici.

 

 • MINUNINO® Synbio ORSalts trebuie sa fie diluat in apa si NU in lapte sau sucuri.

 

 • Solutia obtinuta trebuie consumata in urmatoarele 6 ore atunci cand este pastrata la frigider sau in 3 ore, daca este pastrata la temperatura camerei.

 

MINUNINO® Synbio ORSalts  nu contine aditivi artificiali si conservanti.

 

Mod de utilizare:

 

 • Sugari de la 6 luni – 3 ani: 1-3 plicuri in 24 ore;
 • Copii cu varsta de 4-6 ani: 1-5 plicuri in 24 ore ;
 • Copii cu varsta de 7-10 ani: 1-6 plicuri in 24 de ore;
 • Copii cu varsta de 11-14 ani: 1-9 plicuri in 24 de ore .
 • Adulti: 1-10 plicuri in 24 de ore.

 

Precautii :

A se citi prospectul inainte de utilizare.
A nu se lasa la ȋndemana si vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Contine indulcitor. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A se folosi intotdeauna cantitatea de apa mentionata pentru un plic (100ml).
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Alaturi de o alimentatie sanatoasa, Suplimentele si Nutraceuticele Minunino® vin in ajutorul organismului in lupta impotriva provocarilor zilnice.

Mentiuni speciale:

 

 • A se folosi intotdeauna cantitatea de apa mentionata pentru un plic (100ml).
 • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

Forma de prezentare: cutie cu 10 plicuri.

 

Alaturi de o alimentatie sanatoasa, SuperSuplimentele si SuperNutraceuticele Minunino® vin in ajutorul organismului in lupta impotriva provocarilor zilnice.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.