Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Pediatrie
Minunino® Tuse si Expectoratie Mure
Adaugă la favoriteProducător >>
Minunino® Tuse si Expectoratie Mure

Minunino® Tuse si Expectoratie Mure

23.98 Lei

SKU: minunino-tuse-si-expectoratie-mure

Cantitate:

Minunino® Tuse si Expectoratie Mure este un supliment 100% natural pentru tratarea căilor respiratorii, adjuvant în calmarea tusei seci și stimularea expectorației.
Descriere

INGREDIENTE

 

Minunino® Tuse si Expectoratie Mure sirop (100ml) conține: zahar (îndulcitor), 1,5g extract din fructe de mur (Rubus fruticosus), 0,469g extract de Nalbă-mare (Althaea officinalis) , 0,391g extract din flori de Tei (Tilia cordata), 0,328g extract din părți aeriene de Cimbru-de-cultura (Thymus Vulgaris).

 

  • Extractul uscat din fructe de mur - conține vitamina C, fiind un bun ajutor în reducerea iritațiilor în gât care provoacă tusea seacă. De asemenea, este bogat în pigmenți antocianici, substanțe care stimulează și întăresc sistemul imunitar. Printre multele beneficii ale acestui fruct micuț ar fi sprijinul oferit în combaterea febrei. Aceste fructe dezinfectează organismal și ajută la hidratarea acestuia contribuind și cu efectele lor antioxidante.
  • Extractul de Cimbru - această plantă este folosită în anumite țări din Europa drept condiment, dar și în ameliorarea tusei, a bronșitei sau a astmului, prin fluidificarea și eliminarea mucusului bronșic. Părțile aeriene, respectiv frunzele și florile, sunt folosite în alimentație și în fitoterapie.
  • Extractul de Nalbă-mare - prin substanțele mucolitice pe care le conține oferă protecție și hidratare mucoasei cavității bucale și a gâtului, ajută la calmarea acceselor de tuse, ajută la curățarea bronhiilor și protejarea mucoaselor, inclusiv a celei intestinale. Mucilagiile din radacina de nalbă mare conferă plantei evidente proprietăți emoliente; acestea, în contact cu apa, formează un gel care contribuie la reducerea inflamației și iritațiilor de la nivelul mucoasei tractului digestive
  • Flori de Tei - conțin flavonoizi cu rol antioxidant și uleiuri volatile. Conține și taninuri, cu rol astringent. Acestea au efect protector la nivelul gâtului, reduc iritația. Acestea sunt folosite mai ales pentru tratarea răcelilor, tusei, febrei, infecțiilor, inflamațiilor, presiunii arteriale înalte, durerilor de cap, dar și ca diuretic, antispasmodic și sedativ.                       

 

BENEFICII

  • Efecte antitusive și antispasmodice
  • Acțiune expectorantă
  • Acțiune antiseptică – antibacteriană, antivirală, antifungică

 

MOD DE ADMINISTRARE

Copii cu vârsta de la 1 la 3 ani: câte ½ linguriță (2,5ml) de 3 ori pe zi
Copii cu vârsta de peste 3 ani: câte 1 linguriță (5ml) de 3 ori pe zi
Adulți: cate 1 lingură (10 ml) de 3 ori pe zi

 

PRECAUȚII

A se citi prospectul înainte de utilizare.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Conține zahăr. Nu se recomandă utilizarea de către persoanele cu diabet zaharat sau cu alergie la ingredientele produsului.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Produsul poate prezenta un sediment tipic substanțelor naturale. Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 28 de zile.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj.

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.