Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Sfaturi despre miscare

Pasiune și Glorie - Efortul Zimbrilor băimăreni a fost răsplătit

Felicitări învingătorilor, cinste învinșilor! Aplauze pentru munca, efortul și dăruirea Zimbrilor băimăreni, mândri să le fim parteneri!

 

În urmă cu 37 de ani, nişte oameni de suflet au avut iniţiativa înfiinţării în Baia Mare a primei echipe de rugby din judeţ, care a reuşit după un an de zile de divizie B să promoveze în prima ligă. În cele aproape patru decenii de activitate, băimărenii au obţinut multe rezultate excelente, totul culminând cu titlul de campioană naţională cucerit în anul 1990.

De-a lungul timpului, pasiunea și determinarea “Zimbrilor” a fost răsplătită cu gloria a 5 Cupe ale României și 6 titluri de campioni naționali. Glorie care s-a repetat și în 2020, cu titlul de Campioni Naționali ai României, după o lupta apriga cu CSM Timișoara Saracens, decisă cu scorul de 23-17.

 

Începând din această toamnă echipa CSM Știința Baia Mare, multiplă campioană națională a României la rugby, a ales să folosească Fisiocrem - o cremă-gel care vine cu o soluţie eficientă care, aplicată prin masare, oferă pielii o stare de bine și efect calmant, determinând relaxarea și revitalizarea zonelor tensionate sau contractate.

 

"Aplicarea Fisiocrem sportivilor din echipa ne ajuta mult, prin scaderea durerii locale in cazul jucatorilor care sunt in perioada de recuperare dupa leziuni musculare. De asemenea, folosit zilnic, inainte si dupa antrenamente sau meciuri, duce la relaxarea musculaturii, prevenind aparitia accidentarilor si oferind sportivului o senzatie reconfortanta".

Sebastian Cozmuta - fizioterapeut, CSM Stiinta Baia Mare.

Formula non-grasă cu acțiune rapidă, cu un nivel ridicat de extracte active de plante ce pătrund adânc în mușchi și articulații pregătindu-i pentru efort fizic, este aliatul nostru înainte și după activitățile fizice intense.

Gelul este realizat dintr-o combinație de substanțe cu efect complementar unic: analgezic antiinflamator.

 

  • Crește calitatea vieții
  • Redă confortul în cazul durerilor de spate, gât, umeri, dureri musculare etc.
  • Reduce nevoia de antiinflamatoare și analgezice.

 

Mândri de lupta, determinarea și pasiunea acestei echipe, mândri să fim parteneri ai CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana Super Liga CEC la rugby!

 
Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutățile Medimow.

#miscare
Adaugă comentariul tău
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.