Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Femei
Sinopol
Adaugă la favoriteProducător >>
Sinopol

Sinopol

99.00 Lei

SKU: 8470001818645

Cantitate:

Sinopol este eficient în menținerea echilibrului fiziologic al femeilor de vârstă reproductivă, reducând simptomatologia din Sindromul de Ovar Polichistic, reducând rezistența la insulină și favorizând obținerea unei sarcini acolo unde se dorește acest lucru.

Descriere

Sinopol este eficient în menținerea echilibrului fiziologic al femeilor de vârstă reproductivă, reducând simptomatologia din Sindromul de Ovar Polichistic, reducând rezistența la insulină și favorizând obținerea unei sarcini acolo unde se dorește acest lucru. Reduce nivelul stresului oxidativ.

 

Ingrediente (per doza zilnica recomandata, de doua plicuri):

 

  • Acidul α-lipoic (800 de mg) Fast-slow: este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât și în mediu lipidic. Acidul α-lipoic (acid thioctic) este un antioxidant potent, care intervine în procese biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea reactivarea regenerarea unor antioxidanti Vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunătățind în același timp metabolismul glucidic. Eliberarea fast-slow permite o acțiune de 24 de h la o administrare corectă (1 plic la 10-12 h).
  • Mio-inozitolul (2000 mg): are rolul de mesager secundar al semnalului insulinic Induce translocarea corecta a transportorului de glucoza de tip 4 (GLUT 4). Reglează balanța între LH și FSH, crește calitatea gameților sexuali.
  • Acid Folic (400 mcg): este esențial în sinteza naturală a aminoacizilor, metabolismului normal al homocisteinei, precum și stimularea creșterii de țesut matern în timpul sarcinii și prevenția apariției defectelor de tub neural.

 

Mod de administrare: 1 plic o dată la 10-12 ore, sau la recomandarea medicului timp de cel puțin 6 luni.
Atenție: dacă se administrează medicamente hipoglicemiante vă rugăm adresați-vă unui medic înainte de adminstrarea SINOPOL.

 

Forma de prezentare: cutie cu 30 plicuri.

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2022 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.