Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Femei
Sinopol
Adaugă la favoriteProducător >>
Sinopol

Sinopol

109.00 Lei

SKU: 8470001818645

Cantitate:

Sinopol® este eficient în menținerea echilibrului fiziologic al femeilor de vârstă reproductivă, reducând simptomatologia din sindromul de Ovar Polichistic, reducând rezistența la insulină și favorizând obținerea unei sarcini acolo unde se dorește acest lucru. Reduce nivelul stresului oxidativ.
Descriere

INGREDIENTE

 

Sinopol® este un supliment alimentar cu îndulcitor, Mio-Inozitol, Acid α-Lipoic acoperit cu o peliculă protectoare și Acid Folic, destinat în cazul în care există deficiențe sau nevoi crescute ale acestor nutrienți.

 

 • Acidul α-lipoic (800 de mg) Fast-slow: este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât și în mediu lipidic. Acidul α-lipoic este un antioxidant potent, care intervine în procesele biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea, reactivarea și regenerarea unor antioxidanți: vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunătățind în același timp metabolismul glucidic. Eliberarea Fast-Slow permite o acțiune de 24 de h la o administrare corectă (1 plic la 10-12 h).
 • Mio-inozitolul (2000 mg): are rolul de mesager secundar al semnalului insulinic inducând translocarea corectă a transportorului de glucoză de tip 4 (GLUT 4). Reglează balanța între LH și FSH, crește calitatea gameților sexuali.
 • Acid Folic (400 mcg): este o vitamină solubilă în apă care aparține vitaminelor din complexul B esențială în sinteza naturală a aminoacizilor, metabolismului normal al homocisteinei, precum și stimularea creșterii de țesut matern în timpul sarcinii și prevenția apariției defectelor de tub neural.

 

BENEFICII

 

 • Îmbunătățește sensibilitatea la insulin (HOMA)
 • Scade indicele de masa corporală (IMC)
 • Scade nivelul plasmatic de andogeni
 • Ajută la maturarea ovocitelor
 • Reglează ciclul menstrual

 

PROFILE DE PACIENTE cu:

 • Dereglări ale ciclului menstrual
 • Hirsutism și acne datorate PCOS
 • Toleranță redusă la glucoză
 • Infertilitate inexplicabilă
 • Calitatea reudusă a ovocitelor
 • Vârstă peste 35 ani care doresc să rămână însărcinate

 

MOD DE ADMINISTRARE

 

Se administrează un plic de 2 ori pe zi, între mese, la un interval de aproximativ 10 ore. Conținutul plicului se dezolvă într-un pahar cu apă (aproximativ 150 ml), se agită pânâ la omogenizare și se bea imediat.  

 

Tehnologia specială FAST-SLOW a Sinopol®, garantează, la administrarea regulată de 2 ori pe zi, acoperirea a 24 de ore. Sinopol® se administrează la recomandarea medicului timp de cel puțin 6 luni.

 

PRECAUȚII

 

Dacă se administrează medicamente hipoglicemiante vă rugăm adresați-vă unui medic înainte de adminstrarea Sinopol®. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. ProdusuI este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei (nu mai mult de 25°C); evitați expunerea la surse de căldură localizate, la razele soarelui și la contactul cu apa. Termenul minim de conservare se referă la produsul stocat corect, în ambalaj nedeschis. Înainte de a utiliza produsul, consultați-vă medicul. În cazuri rare Acidul α-Lipoic poate da hipoglicemie. ProdusuI conține polioli; consumul în exces poate avea un efect laxativ.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj.

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.