Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Adulți
Tendisulfur Forte
Adaugă la favoriteProducător >>
Tendisulfur Forte

Tendisulfur Forte

79.99 Lei

SKU: 910045 EXP 04-2022

Cantitate:

Tendisulfur Forte este un supliment alimentar cu MSM, Colagen hidrolizat, L- arginina, L-lizina, Vitamina C, sulfat de Condroitina si Glucozamina, cu extracte de Boswellia, Turmeric si Smirna; Fara Gluten/ Fara Lactoza, fiind un coadjuvant in tratamentul tendinitelor, peritendinitelor, tenosinovitelor, fasceitei plantare.

Descriere

Tendisulfur Forte este un supliment alimentar cu MSM, Colagen hidrolizat, L- arginina, L-lizina, Vitamina C, sulfat de Condroitina si Glucozamina, cu extracte de Boswellia, Turmeric si Smirna; Fara Gluten/ Fara Lactoza, fiind un coadjuvant in tratamentul tendinitelor, peritendinitelor, tenosinovitelor, fasceitei plantare.

 

 

Tendinopatiile sunt un set de patologii care afectează tendoanele, capsula sinovială și structurile anantomice adiacente. Apare deobicei ca urmare a suprasolicitarii care produce micro rupturi, care sfârșesc prin a produce uzarea, lezarea sau ruperea tendoanelor.

 

Degenerarea este de obicei produsa de suprasolicitare in activitatile sportive, de activitati zilnice repetitive si de varsta

 

 

 

 

 

În procesul de regenerare sunt necesare odihna și aportul de componente structurale ale tendonului.

 

Ingrediente (per doza zilnica recomandata, de 2 plicuri):

  • 5000 mg de METILSULFONILMETAN
  • 2000 mg de COLAGEN
  • 2000 mg de L-ARGININĂ
  • 1000 mg de L-LIZINĂ
  • 1000 mg de VITAMINA C
  • 300 mg de GLUCOZAMINĂ
  • 300 mg de CONDROITINĂ
  • 200 mg de extract de BOSWELLIA CARTERII
  • 200 mg de extract de CURCUMA LONGA  
  • 100 mg de extract de COMMIPHORA MYRRHA.

 

 

 

METILSULFONILMETAN (MSM) este un donator direct de Sulf biologic activ. Sulful joaca un rol decisiv in raport cu colagenul; de fapt, datorita puntilor disulfurice contribuie la tridimensionalitatea structurii acestuia.COLAGENUL este fundamental la nivelul tendoanelor, constituind de la 95 la 99% din structura acestora. Este responsabil de rezistenta la tractiune a tendonului. Biosinteza colagenului este stimulata de prezenta Vitaminei C, care contribuie la formarea normala a acestuia.

 

Printre cei mai importanti aminoacizi implicati in aceste procese, L-ARGININA si L-LIZINA joaca un rol important, in special la nivelul fibrelor de tropocolagen.

 

GLUCOZAMINA intra in structura unor polizaharide ce se intalnesc la nivelul structurii cartilajului, jonctiunilor tendoanelor si osteotendoanelor.

 

SULFATUL DE CONDROITINA este un glucozaminoglican cu sulf, format dintr-o catena de zaharuri ce alterneaza (acetilgalactozamina si acid glucuronic). Este un component structural important al cartilajelor.

 

BOSWELLIA CARTERI contine AKBA (acid acetil-11-keto-boswellic), SMIRNA - furanodieni, iar TURMERIC - curcuminoide , substante naturale implicate in sustinerea functionarii normale si a confortului la nivelul articulatiilor. Boswellia si Curcuma ajuta si protejeaza articulatiile de efectul radicalilor liberi si sustine cartilajul articular.

 

Mod de administrare: 1-2 plicuri pe zi la recomandarea medicului, pentru cel putin 2 saptamani, apoi 1 plic pe zi, pe o perioada indelungata, la nevoie.

Se varsa continutul plicului intr-un pahar cu apa (aproximativ 200ml) , se omogenizeaza si se bea imediat.

De preferinta luati Tendisulfur Forte pe stomacul gol, cu o ora inainte de mese sau 2-3 ore mai tarziu (dupa masa).Tendlsulfur ®Forte poate sa fie administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten si la lactoza.

 

Forma de prezentare:  Cutie cu 14 plicuri.

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2022 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.