Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Adulți
Tendisulfur PRO
Adaugă la favoriteProducător >>
Tendisulfur PRO

Tendisulfur PRO

92.65 Lei

SKU: tendisulfur-pro

Cantitate:

Tendisulfur® PRO este un supliment alimentar pe bază de metilsulfonilmetan (MSM), Colagen hidrolizat, L-Arginină, L-Lizină, Vitamina C, Bromelaină, Sulfat de Condroitină, Clorhidrat de Glucozamină, extract de Boswellia, Turmeric și Smirnă.
Descriere

 

INGREDIENTE:

 

 • Bromelaina - este o enzimă proteolitică prezentă în tulpina de ananas (Ananas comosus), o plantă cunoscută pentru beneficiile extractelor sale asupra funcționalității microcirculației și în drenarea lichidelor corporale.
 • Metilsulfonilmetanul (MSM) - este un donator activ de sulf biologic. Sulful joacă un rol decisiv la nivelul colagenului; de fapt, datorită punților disulfurice, este capabil să permită tridimensionalitatea structurii. Dacă există un proces inflamator, structurile de colagen, tipice pentru structurile corpului, cum ar fi cartilaje sau tendoane, sunt atacate în cea mai mare parte de enzimele proteolitice, cu o degenerare și simptomatologie accelerată, în consecință dureroasă.
 • Colagenul - este esențial la nivelul tendoanelor, constituind între 95% și 99% din structură. Este important pentru capacitatea de a oferi rezistență în momentele de tracțiune mai mare pe tendon, acoperind astfel un rol primordial important pentru funcționalitatea corectă și pentru recuperare, în caz de oboseală sau alterare structurală. În plus, biosinteza și depunerea corectă a fibrelor de colagen necesită prezența anumitor substanțe, precum vitamina C, care contribuie la formarea normală pentru funcția fiziologică a cartilajelor.
 • Clorhidratul de Glucozamină și sulfatul de Condroitină - sunt structuri polizaharidice cu activitate vâscoelastică la nivelul diferitelor structuri ale corpului, precum cartilaje, joncțiuni miotendinoase și osteotendinoase.
 • Boswellia carteri Birdw titrat în AKBA (acid acetil-11-ceto-boswellic), Commyphora myrrha titrat în furanodiene și Curcuma longa titrată în curcuminoizi - sunt substanțe naturale cunoscute în tradiția fitoterapeutică. În special, Boswellia este indicată pentru efectul său benefic asupra funcției articulațiilor.

  Ingrediente

  Per doză zilnică
  (2 plicuri)

  % VNR*

  Metilsulfonilmetan (MSM)

  5000 mg

  Colagen

  2000 mg

  L-arginină

  2000 mg

  L-lizină

  1000 mg

  Vitamina C

  1000 mg

  1250

  Bromelaină

  400 mg

  Sulfat de condroitină

  300 mg

  Clorhidrat de glucozamină

  300 mg

  Curcuma

  200 mg

  Boswellia

  200 mg

  Smirnă

  100 mg

  *Valorile zilnice de referință ale nutrienților pentru vitamine și minerale (adulți) în temeiul Regulamentului (UE) nr. 1169/2011

   

BENEFICII:

 

 • Activitate analgezică și anti-inflamatoare
 • Activitate anti-edematoasă
 • Activitate trofică
 • Activitate vasodilatatoare

PROFILE DE PACIENȚII cu:

 

 • Tendinopatie cu edem
 • Edem post-operator intervenții chirurgicale

 

MOD DE ADMINISTRARE:

 

FAZA ACUTĂ: 2 plicuri/zi pentru o perioadă de cel puțin 14 zile

FAZA DE ÎNTREȚINERE: 1 plic/zi pănă la reducerea edemului/refacere completă

 

PRECAUȚII:

 

În caz de afecțiuni a funcției hepatice, calculi biliari sau afecțiuni ale căilor biliare, utilizarea produsului nu este recomandată. A nu se utiliza în timpul sarcinii și alăptării. Nu utilizați pe perioade prelungite fără acordul medicului. Dacă luați alte medicamente, este indicat să solicitați opinia medicului.

Tendlsulfur® PRO poate să fie administrat și la persoane cu intoleranță sau sensibilitate la gluten și lactoză.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

 

 

 

 

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.