Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Adulți
Tiobec DOL
Adaugă la favoriteProducător >>
Tiobec DOL

Tiobec DOL

84.99 Lei

SKU: DS767 EXP 12-2022

Cantitate:

Tiobec DOL reduce inflamația, și stresul oxidativ, care însoțesc procesele dureroase în neuropatii și dureri cronice pelvine sau alte procese dureroase și inflamatorii tratate de diverse specialități.
Totodată, acționează complementar cu medicația prescrisă, și menține pe termen lung efectul acesteia, atunci când se recomandă diminuarea dozei de antiinflamatoare clasice pentru a se reduce efectele adverse ale acestora.
Tiobec DOL ajută astfel, în grăbirea recuperării funcționale, fără efecte adverse.

Descriere

Tiobec DOL reduce inflamația și stresul oxidativ, care însoțesc procesele dureroase în neuropatii și dureri cronice pelvine sau alte procese dureroase și inflamatorii tratate de diverse specialități.
Totodată, acționează complementar cu medicația prescrisă, și menține pe termen lung efectul acesteia, atunci când se recomandă diminuarea dozei de antiinflamatoare clasice pentru a se reduce efectele adverse ale acestora.
Tiobec DOL ajută astfel, în grăbirea recuperării funcționale, fără efecte adverse.

 

 

Durerea neuropata - consecință directă a afectarii sistemului somatosenzorial ce determina o functionare deficitara pe traiectul de transmitere al durerii: de la terminatiile nervoase libere, prin nervii periferici, maduva spinarii, pana la creier.

 

 

Ingrediente (per doza zilnica recomandata, de 2 comprimate):

 

  • Acidul α-lipoic (acid thioctic) (800 mg) este un cofactor important în ciclul Krebs, disponibil atât în mediu hidric cât și în mediu lipidic. Acidul alfa lipoic (acid thioctic) este un antioxidant potent, care intervine în procese biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea reactivarea regenerarea unor antioxidanti Vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, îmbunătățind în același timp metabolismul glucidic. Eliberarea fast-slow permite o acțiune de 24 de h la o administrare corectă (1 plic la 10-12 h)

  • MyrLiq® (200 mg) este un extract uscat din rășină de Commiphora myrrha (smirnă) cu un conținut crescut de furanodiene active, obținute printr-un proces patentat, care permite conservarea tuturor proprietăților orginale, care joacă un rol esențial în reducerea durerii fără efecte adverse

  • Palmitoiletanolamida (PEA) (600 mg) este un acid gras endogen (prezent natural) care acționează ca un modulator biologic, favorizând răspunsul normal la nivelul țesuturilor pentru a reduce durerea. majoritatea studiilor leagă mecanismul de acțiune al PEA de receptorii canabinoizi.

 

Acestea au o actiune sinergica, antioxidanta, neuroprotectoare, antiinflamatoare si analgezica, iar eliberarea controlata a acidului alfa-lipoic imbunatateste eficacitatea Tiobec DOL.

 

Mod de administrare: 1-2 comprimate/zi (sau la recomandarea medicului / farmacistului), de preferință pe stomacul gol (cu cel puțin 30 de minute înainte sau 3 ore după mese).


Tehnologia FAST-SLOW: Tehnologia exclusivă de fabricare a tuturor formulelor Tiobec® garantează eliberarea rapidă a 50% din ingrediente și eliberarea lentă a restului de 50%, îmbunătățind eficacitatea și prelungind activitatea.


Forma de prezentare: cutie cu 20 comprimate filmate, cu eliberare dual-controlata.

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2022 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.