Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
medimow.ro
Bărbați
Urotiab
Adaugă la favoriteProducător >>
Urotiab

Urotiab

69.99 Lei

SKU: 8594071471132

Cantitate:

Urotiab are efect antimicrobian, datorita compozitiei patentate, care are la baza TIAB. In plus contine acid hialuronic care mentine hidratarea si regenerarea, iar extractul de Aloe Barbadensis are efecte calmante.

Descriere

Urotiab are efect antimicrobian, datorita compozitiei patentate, care are la baza TIAB. In plus contine acid hialuronic care mentine hidratarea si regenerarea, iar extractul de Aloe Barbadensis are efecte calmante.

*formula de cremă-gel permite o aplicare facilă, fără să păteze hainele.

 

Ingrediente:

  • TIAB: reprezintă o nouă era în utilizarea medicală a argintului. TIAB înseamnă: ioni de argint monovalenți legați covalent cu dioxid de titan microcristalin, datorită acestei legături, ionii de argint au o activitate antimicrobiană crescută. Totodată, formează o barieră la nivelul țesuturilor care protejează îmbotriva patogenilor, precum si stimuleaza regenerarea prin modularea sistemului imunitar. Ionii de argint, se leagă de proteinele structurilor externe ale bacteriei, distrugând membrana celulară, acționând asemănător și pentru fungi. Cât despre virusuri, legându-se de proteine (fie că sunt virusuri ADN, fie ARN) împiedicându-le să ajungă la celule sănătoase, eliminând șansele ca virusul să se răspândească.
  • Hialuronat de sodiu: utilizarea lui menține un nivel de hidratare corespunzător, stimulând totodată și regenerarea. De asemenea, contribuie la efectul de barieră filmată al TIAB, pentru a proteja zona afectată.
  • Extractul de Malva Silvestris: efect antiinflamator și hidratant. Aplicarea topică reduce inflamația și disconfortul, contribuind și la menținerea nivelului de hidratare.
  • Alantoină: este un derivat de uree, care stimulează diviziunea celulară și epitelizarea, precum și menținerea nivelului de hidratare, fiind o substanță non-alergenică foarte des utilizată în preparate farmaceutice și cosmetice.
  • Clorură de benzalconiu: este un compus de amoniu cuaternar cu efect antiseptic potent cu spectru larg și dezinfectant, acționând prin denaturarea proteinele și distrugând membranele citoplasmatice, potențând astfel efectul TIAB.

 

Mod de administrare: se aplică o dată sau de două ori pe zi, la nivelul organelor genitale externe, după o igienă locală corespunzătoare, până la dispariția simptomatologiei.

 

Forma de prezentare: 1 cutie x crema gel 25 ml.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2021 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.