Comandă telefonic 0724 382 524 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Copii mai mici si mai mari

Yestimun® (Beta-Glucan) - substanța inovativă care stimulează imunitatea natural

Imunitatea este subiectul cel mai discutat în această perioadă, de asemenea este foarte important să-i acordăm atenția cuvenită. Ce sunt glucanii, cu rol in cresterea imunitatii.

Odată cu situația actuală, au fost evidențiate beneficiile pe care le are administrarea de vitamina C, vitamina D și Zinc pentru buna funcționare a sistemului imunitar și implicit prevenția episoadelor infecțioase. Dar oare există și alte soluții?

Ce putem face în plus pentru un sistem imunitar eficient împotriva infecțiilor, în special împotriva celor respiratorii? 

 


Ce este Yestimun® pentru imunitate?

 

Este un Beta-Glucan extras din drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae), printr-un proces elaborat, care asigură o structură pură a acestuia. Cu mult înainte de a se identifica, izola și dovedi efectele benefice ale beta-glucanului, în medicina tradițională orientală erau folosite ciupercile Shiitake (Lentinus edodes) în Japonia sau Lingzhi (Ganoderma lucidum) în China, ambele ciuperci conținând beta-glucan.


Beta-glucanul, ca atare, a fost identificat și a început să fie studiat la jumătatea secolului trecut, atunci când s-au dovedit efectele imunomodulatoare ale unei părți insolubile din drojdie, aceasta fiind ulterior identificată cu Beta-glucanul.


Există peste 6000 de publicații de specialitate care investighează efectele beta-glucanului în ceea ce privește efectul antiinflamator și antimicrobian. Beta-glucanii sunt o grupare naturală de polizaharide, care se regăsesc în mai multe surse, totuși nu toți beta-glucanii sunt capabili să moduleze răspunsul imunitar.

Pentru a putea modula răspunsul imunitar este necesar ca Beta-glucanii să aibă o anume structură și să provină fie din drojdii sau fungi (ciuperci).


Yestimun® (Beta-Glucan) este o substanță inovativă care stimulează imunitatea natural, ale cărei efecte benefice în ceea ce privește imunitatea au fost dovedite prin studii clinice.


Pentru obținerea Yestimun® se utilizează doar malț și apă pură de izvor, fără alte adaosuri, fiind un produs de fermentație natural în obținerea berii. Ulterior acest produs de fermentație este procesat prin procedee speciale pentru a obține într-un final Yestimun® o substanță cu o puritate crescută și o structură potrivită pentru scopul cu care a fost conceput.

 

Minunino® Imunoglucan - singurul produs din Romania ce contine Beta-Glucanul Yestimun® pentru cresterea imunitatii si protectie impotriva virusilor si a microbilor.


Cum acționează Beta-Glucanul Yestimun®? Spune DA, Imunității cu Yestimune!


La nivelul intestinului Beta-Glucanul generează un răspuns imun rapid și nespecific, eficientizând răspunsul receptorilor Scavenger și plăcilor Peyer. Acest răspuns nespecific este important să fie cât mai prompt la contactul cu patogenii deoarece el asigură prima luptă a organismului cu aceștia și prin urmare, gravitatea infecției.


Mai precis, Beta-Glucanul activează receptorii Scavenger, aceștia sunt o SuperFamilie de receptori la nivelul membranelor celulalare. Acești receptori au mai multe funcții în organism, dar de departe cele mai importante sunt faptul că se pot lega de anume proteine ale patogenilor, distrugându-i și faptul că pot activa alți factori imunitari: limfocitele B și T sau celulele dendridice.
În plus plăcile Peyer, numite astfel după elevețianul Johann Conrad Peyer, se găsese în principiu în lumenul intestinal, la oamenii fiind în jur de 100. Rolul acestor plăci Peyer este să “decidă” ca niște ‘’polițisti’ ai imunității organismului ce anume are risc patogen și ce anume nu. Limfocitele B și T, precum și a celulelor din bariera imunitară sangvină, așa numite celule de memorie.


Putem spune, așadar că Yestimun® oferă sistemului imunitar eficiență prin „exercițiu” pentru a-i permite să acționeze rapid în cazul în care apare un patogen nedorit.

De ce să combinăm Yestimun cu Vitamina C, vitamina D și Zinc?

Stimulează funcționarea leucocitelor și reduce replicarea virusurilor susținând sistemul imunitar.

Scade durata și severitatea infecțiilor respiratorii.

Stimulează producția unor linii limfocitare și celule NK.

Are efecte benefice în sănătatea oaselor și a dinților, precum și a mușchilor.

Echilibrează sistemul imunitar, scade riscul de infecții.

Susține funcția de barieră a mucoasei intestinale; efect antibacterian.

Restabilește activitatea celulelor NK, producția de limfocite și rezistența la infecții.

Protejează tractul digestiv și reduce durata și severitatea diareilor infecțioase.

Are rol antioxidant și susține funcția cognitivă normală.

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutățile Medimow.

#imunitate #copii #imuno
Adaugă comentariul tău
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru sfaturi, recomandări și promoții exclusive!
MedimowMinuninoMedimowMinunino
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerContact
Copyright 2023 Medimow | Nutraceutice și dispozitive medicale. Toate drepturile rezervate.