fbpx

Confidențialitatea datelor

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Prin această politică de confidențialitate vă informăm despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal colectate atunci când utilizați acest site web

Cine este operatorul datelor dvs?

Detalii operator de date

Compania SC URIACH ROMANIA SRL parte din GRUPO URIACH, S.L. (în continuare, “URIACH”)

CIF: 33837904

Adresă:

Strada Siriului 6 – 8, sector 1, Bucuresti

Email:

inforomania@uriach.com

 

În ce scopuri vom prelucra datele dumneavoastră și care este temeiul legal pentru această prelucrare?

La URIACH procesăm datele personale pe care le furnizați, precum și toate datele colectate prin intermediul acestui site și datele care derivă din relația dumneavoastră cu noi în următoarele scopuri principale:

  • Formular de contact: Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate pentru a gestiona și a răspunde la oricare dintre întrebările și/sau întrebările dumneavoastră. Prin urmare, vă putem contacta atât telefonic, cât și prin e-mail.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi acordul pe care l-am semnat deja între ambele părți cu privire la rupatadina.

Ce date procesăm?

Ca parte a funcționalității oferite prin intermediul acestui site web, și condiționat de scopurile indicate anterior, la URIACH prelucrăm date de identificare și contact precum numele și prenumele dvs., adresa de e-mail și, dacă numărul dvs. de telefon, dacă il furnizați.

Cui vor fi trimise datele dvs?

URIACH nu va trimite datele dumneavoastră cu caracter personal către terți decât în conformitate cu obligațiile legale.

Fără a aduce atingere celor de mai sus, vă informăm că pentru a furniza serviciile oferite prin intermediul acestui site web, avem nevoie de asistența furnizorilor de servicii. Acești terți pot avea acces la datele dumneavoastră, dar, în orice caz, vor acționa în numele nostru, urmând instrucțiunile noastre. În niciun caz nu vor avea acces la datele dumneavoastră în scopuri proprii.

Cât timp vom păstra datele dvs?

URIACH va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate. În consecință, dacă este necesar, datele vor fi blocate până la expirarea termenului stabilit legal. În cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate în mai multe scopuri care ne impun să le păstrăm pentru perioade diferite, vom aplica perioada mai lungă de stocare.

În plus, datele dumneavoastră personale vor fi păstrate atâta timp cât nu solicitați ștergerea acestora.

Care sunt drepturile dumneavoastră în calitate de deținător al datelor?

Right

Content

Acces

Puteți obține confirmarea dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt în curs de prelucrare, precum și să consultați ce date cu caracter personal specifice sunt prelucrate.

Rectificare

Puteți modifica orice date cu caracter personal, care sunt inexacte și, de asemenea, puteți completa orice date care sunt incomplete.

Ștergere

Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal atunci când, de exemplu, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate.

Obiecție

Puteți solicita să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu excepția cazului în care nu este posibil din motive legitime convingătoare sau pentru exercitarea sau apărarea unor pretenții legale.

Restricționarea prelucrării

Puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră în următoarele cazuri:

– În timp ce se verifică acuratețea datelor dvs;

– Atunci când prelucrarea este ilegală, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și solicitați restricționarea utilizării acestora;

– Atunci când datele dumneavoastră nu trebuie prelucrate, dar sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea pretențiilor legale;

– Atunci când v-ați opus prelucrării datelor dumneavoastră pentru îndeplinirea unei sarcini de interes public sau a unui interes legitim, verificând în același timp dacă motivele legitime ale prelucrării prevalează asupra dvs.

Portabilitate

Aveți dreptul de a primi, în format electronic, datele personale pe care ni le-ați furnizat și datele care au fost obținute prin intermediul site-ului web, precum și să le transmiteți unei alte entități.

 

Vă puteți exercita aceste drepturi scriind către URIACH la adresa Str. Siriului 6 – 8, sector 1, București sau trimițând un e-mail la inforomania@uriach.com, în ambele cazuri cu referința „Protecția datelor”. Pentru a vă exercita drepturile trebuie să atașați o copie a cărții de identitate sau a altui document care să vă dovedească identitatea și să indicați dreptul pe care doriți să-l exercitați.

Dacă considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal nu au fost prelucrate în conformitate cu reglementările aplicabile, puteți depune o plângere la Agencia Națională pentru Protecția Datelor prin intermediul site-ului său www.dataprotection.ro.

 
 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru

pentru sfaturi lunare, recomandări și promoții exclusive!